Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 citron jaune non traité
- 1 orange non traitée
- 10 g de gros sel
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 1 brin persil frais, équeuté
- 400 g de suprêmes de dinde, sans peau (2 suprêmes de 200 g chacun)
- 10 g d'huile d'olive
- 1400 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1185 kJ / 283 kcal
- Protein
- 41.5 g
- Sacharidy
- 3.5 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 144 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rouelle de veau aux carottes
50min
Cabillaud en croûte d'herbes sur lit d'épinards, crème citron
45 min
Soupe de lentilles blondes avec boulettes de poulet et crème solero
40 min
Roulé d'omelette à la vapeur, champignons sautés et salade
40 min
Caille, sauce à l'orange et carotte
45 min
Saumon mariné sous-vide et galette de pomme de terre
1 Std. 20 Min
Brandade d'effiloché d'agneau
3h 30min
Gratin de poisson et fruits de mer, béchamel végétalienne
1 godz. 30 min
Poulet cacciatore et pâtes
55min
Mijoté de bœuf aux poivrons
3h 15min
Tajine de poulet aux oranges caramélisées
40 min
Filet mignon au chorizo et gratin dauphinois
1hod. 5min