Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 citron jaune non traité
- 1 orange non traitée
- 10 g de gros sel
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 1 brin persil frais, équeuté
- 400 g de suprêmes de dinde, sans peau (2 suprêmes de 200 g chacun)
- 10 g d'huile d'olive
- 1400 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1185 kJ / 283 kcal
- Protein
- 41.5 g
- Sacharidy
- 3.5 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 144 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ballotine de dinde, purée de pommes de terre
1h 5 min
Timbale de poulet feuilletée
1h 10min
Filet de poulet et sauce à la tomme de Savoie
35min
Pizza au poulet, oignons et chèvre
3h 10min
Ballotine de poulet, pommes de terre vapeur et galette au chocolat
40min
Poulet chasseur revisité
2h 15min
Ravioles de roquette, sauce tomate, jambon et mozzarella
1h 30min
Matelote de roussette au vin rouge
1h 30min
Paupiette de la mer au vin blanc
45 min
Tartinable de bacon au mélange du trappeur
10min
Rôti de bœuf, purée de pommes de terre et céleri
45 min
Rôti de filet mignon farci, purée de chou-fleur au romarin
1h 5 min