Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 citron jaune non traité
- 1 orange non traitée
- 10 g de gros sel
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 1 brin persil frais, équeuté
- 400 g de suprêmes de dinde, sans peau (2 suprêmes de 200 g chacun)
- 10 g d'huile d'olive
- 1400 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1185 kJ / 283 kcal
- Protein
- 41.5 g
- Sacharidy
- 3.5 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 144 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pilaf de riz sauvage au porc
1h 10min
Aiguillettes de dinde au blé et sauce crémeuse à l'orange
30 Min
Saumon aux herbes et citron Sous vide
1h 40min
Magret de canard à la courge et orange sous-vide
1 Std. 25 Min
Mijoté de veau au miel de lavande
1 Std. 45 Min
Lentilles du Puy au saumon, sauce au bleu
1h
Côte de porc sous vide, sauce à l'ananas et pommes de terre rôties
3h 45min
Filet de poulet et sauce à la tomme de Savoie
35 Min
Filet de sandre au beurre blanc
45min
Filet mignon de porc farci de fruits secs, garniture automnale
2 Std.
Œuf cocotte aux petits pois et jambon
30 Min
Filet mignon aux pruneaux et tagliatelles de légumes
1h 10min