Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pink peppercorn sauce
- 1 garlic clove
- 1 eschalot, cut into halves
- 40 g salted butter, cut into cubes
- 50 g white wine
- 1 tsp tomato paste
- 2 tbsp pink peppercorns, lightly crushed (see Tips)
- 100 g water
- 1 tsp Chicken stock powder or Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g pouring (whipping) cream
- 4 egg yolks (see Tips)
Surf and turf
- 500 g water
- 8 - 12 large raw prawns, deveined and butterflied
- 4 beef fillet steaks
- extra virgin olive oil, to drizzle
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- thick-cut chips, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2982.2 kJ / 710 kcal
- Protein
- 39.9 g
- Sacharidy
- 20.8 g
- Tuk
- 51.1 g
- Nasycený tuk
- 22.9 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 637.4 mg
Alternativní recepty
Beef tacos
25 Min
Mashed potatoes for two
30 min
Classic beef burgers (MEATER+®)
1h
Braised Lamb Shanks
3 Std. 35 Min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 Min
Sous vide scrambled eggs
35 min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 godz. 35 min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min
Rosemary and eschalot gravy
30 min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Traditional gravy
25 Min
Diane sauce
20 Min