
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kalbsbraten
- 15 g Dill grob gehackt
- 15 g Minze abgezupft
- 20 g Koriander, frisch grob gehackt
- 20 g Petersilie grob gehackt
- 2 TL Zitronenschale, gerieben
- 3 Knoblauchzehen
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 15 g Rapsöl
- 800 g Kalbsrücken
Meerrettich-Dip und Fertigstellung
- 50 - 100 g frischer Meerrettich in Stücken (3 cm)
- 5 g Dill grob gehackt
- 30 g Parmesan in Stücken (1 cm)
- 20 g Mandelstifte (volitelně)
- ½ TL Zitronenschale, gerieben
- 300 g körniger Frischkäse
- 3 - 4 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 48 kcal / 203 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 3 g
- Sacharidy
- 3 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 379 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Buchweizen-Salat mit Spargel und Feta
35min
Koreanischer Gurkensalat
25min
Gurkensalat Asia Style (mit Gemüsestyler)
20min
Zucchini-Parmesan-Salat mit getrockneten Tomaten
20min
Feta-Hähnchen-Salat mit Karamell-Dressing
50min
Kirsch-Gazpacho mit Minze
15min
Asiatischer Gurkensalat mit geräucherter Entenbrust
10min
Pflaumen-Bulgur mit Honig-Speck
35min
Pulled Pork
6hod. 15min
Überbackene Nachos mit viererlei Dips
40min
Asiatische Hühnersuppe
1hod.
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3hod.