Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 g Pimentkörner
- 2 g Sternanis
- 1 g Nelken
- 1 g Fenchelsamen
- 3 g Pfefferkörner, bunt
- 2 Lorbeerblätter
- 1 Zitrone, unbehandelt, 5 Streifen (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält und Saft ausgepresst
- 50 g Salz
- 70 g Zucker
- 1 Orange, unbehandelt, 1 Streifen (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält und Saft ausgepresst
- 10 g Wacholderbeeren
- 500 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut
- 50 g Gin
- 200 g Tonic Water
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 916 kJ / 219 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 232 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kabeljau mit Senfsauce, Petersilienwurzelcreme und Brokkoli
1h
Gedämpfte Garnelen im Salatschiffchen mit gerösteter Curry-Sesam-Mayo
20min
Rot gebeizter Lachs mit geschmortem Wintersalat und Orangen-Chutney
24h
Gratinierte Jakobsmuscheln
25min
Trüffelsuppe mit Kabeljau und Cashewbröseln
55min
Vitello Tonnato
48 Std.
Café-de-Paris-Butter
4h 10min
Estragon-Aioli ohne Ei
10min
Remoulade
10min
Zitrus-Aioli
10min
Schwarze Spaghetti mit Parmesan-Sauce und Garnelen
45min
Putello Tonnato
4h