Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 g Pimentkörner
- 2 g Sternanis
- 1 g Nelken
- 1 g Fenchelsamen
- 3 g Pfefferkörner, bunt
- 2 Lorbeerblätter
- 1 Zitrone, unbehandelt, 5 Streifen (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält und Saft ausgepresst
- 50 g Salz
- 70 g Zucker
- 1 Orange, unbehandelt, 1 Streifen (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält und Saft ausgepresst
- 10 g Wacholderbeeren
- 500 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut
- 50 g Gin
- 200 g Tonic Water
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 916 kJ / 219 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 232 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Den Helder (Matjes-Tatar)
35 Min
Geflügelpastete mit Pistazien und Portwein
24 Std.
Vitello Tonnato
48 Std.
Sauce Rouille
25 Min
Chimichurri - Argentinische Kräutersauce
3h 10min
Hummer Thermidore
35 Min
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3 Std.
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3 Std.
Remoulade
10 Min
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20 Min
Tapenade
5 Min
Bretonische Fischfrikadellen auf Tomaten-Aioli
35 Min