Kompatibilní verze
Dinkel-Pilz-Speck-Risotto mit pochiertem Ei
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 50 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 250 g Dinkel
- 2500 g Wasser
- 150 g Weißwein, trocken
- 1 TL Kümmel, ganz
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Rindfleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Rindfleischbrühe (für 0,5 l) - 250 g braune Champignons, in Scheiben
- 100 g Cherry-Tomaten, bunt, halbiert
- 80 g Essig
- 4 Eier
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2175 kJ / 520 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 8.3 g
- Sodík
- 1298 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliatelle mit Pastinaken-Pesto
1 Std.
Kantonesischer Garnelen-Reis
50min
Maishähnchen mit gebratener Polenta und Curry-Sauce
1 Std. 20 Min
Pilztopf mit Sonnenweizen
30 min
Asiatische Kohlrouladen mit Zitronenreis
1 Std.
Risoni-Gemüse-Topf mit Avocado
30 min
Schupfnudel-Salat mit Birnen, Bohnen und Speck
45 Min
Geflügel-Ragout von der Keule
1 Std.
Curry-Couscous-Salat mit grünen Bohnen
30 min
Gemüsereis mit Ei
1 Std.
Rindfleisch süß-sauer mit Reisnudeln
30 min
Coq à l'orange mit Kohlrabi und Champignons
2h 10 min