Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di latte intero a temperatura ambiente
- 200 g di panna (35% di grassi) a temperatura ambiente
- 120 g di zucchero grezzo di canna
- 130 g di zucchero
- ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 25 g
- Kalorie
- 397.7 kJ / 95.1 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 12.6 g
- Tuk
- 4.3 g
- Nasycený tuk
- 2.7 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 55.6 mg
Alternativní recepty
Risotto alla carbonara
2h
Torrone Guirlache
1 godz. 30 min
Baguette ripiene
5h
Carpaccio di ananas con sorbetto
25 min
Biscotti cioccolato bianco e noci di macadamia
1h
Mochi
40 min
Patate speziate
30 min
Insalata di cetriolo alla tailandese
15 Min
Spaghetti alla "carbonara sbagliata"
30 min
Grissini Rubatà
2h 30min
Koulouri Salonicco (panini di Salonicco)
1 godz. 30 min
Focaccia millebolle
28h