Fusilli alla curcuma e pancetta

Fusilli alla curcuma e pancetta

4.6 41 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 30min
4 porzioni

Suroviny

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    40 g
  • di scalogno a metà
    30 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di pasta secca tipo fusilli
    320 g
  • di pancetta dolce, a striscioline o cubetti
    150 g
  • di zucchine a rondelle (2-3 mm)
    250 g
  • di curcuma in polvere
    10 g
  • pepe nero macinato a piacere

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 605.1 kcal / 2531.7 kJ
Protein 19.8 g
Tuk 28.7 g
Sacharidy 65.6 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 8.5 g
Sodík 398.8 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...