Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 320 g di pasta secca corta (formato a piacere)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di pomodorini ciliegia in quarti
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 80 g di olive taggiasche denocciolate
- 150 g di Feta a cubetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2115 kJ / 505.5 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Sacharidy
- 66.6 g
- Tuk
- 21.4 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 949.7 mg
Alternativní recepty
Spaghetti pomodoro, olive e capperi
30 min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20 min
Conchiglie con pomodorini e stracciatella
40 min
Spaghetti alla siciliana
30 min
Pasta caprese
20 min
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45 Min
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30 min
Pasta fredda alla norma
30 min
Spaghetti alla checca
40 min
Farfalle con pesto di anacardi, olive e bresaola
30 min
Pasta alla ionica
30 min
Pasta alla carcerata
30 min