Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 130 g di carote, pelate e a pezzi
- 150 g di polpa di zucca a pezzi
- 500 g di pomodori maturi in quarti
- 1 ½ cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 250 g di zucchine a pezzi (2-3 cm)
- 3 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 1500 g di acqua
- 150 g di pasta corta a piacere (mini forme o tubi)
- Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 4523.1 kJ / 1081.1 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 190.2 g
- Tuk
- 23.9 g
- Nasycený tuk
- 3.7 g
- Vláknina
- 23.1 g
- Sodík
- 264.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta con crema di cavolfiore e gamberi (senza lattosio)
30min
Crema di patate, lattuga e riso
Žádné hodnocení
Frittatine di piselli con Feta
20 min
Uova occhio di bue con contorno di verdure
30min
Frullato fresco mela, anguria e zenzero
10 min
Pasta integrale con ragù di verdure e frittatina
40min
Pasta al pesto di fagiolini
30min
Tagliatelle con crema di zucca e zucchine (vegan)
1h 30min
Spaghetti broccoli e noci
40min
Frullato viola
10 min
Muffin frittatine Parmigiano Reggiano e verdure
1h
Gnocchi di polenta con ragù di verdure
1h