Uramaki di salmone

Uramaki di salmone

5.0 1 rating
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 30min.
6 porzioni

Suroviny

Riso per sushi
  • 300 g di riso per sushi
  • 1500 g di acqua
  • 2 cucchiaini di sale
  • 40 g di aceto di riso
  • 1 ½ cucchiaino zucchero
Uramaki
  • 12 fogli di alga nori
  • 3 cucchiai di aceto di riso
  • 450 g di filetti di salmone fresco (adatto per l'uso a crudo, vedere consigli)
  • 300 g di formaggio fresco spalmabile
  • 250 g di avocado maturo la polpa a fette
  • salsa di soia a piacere
  • semi di sesamo nero q.b.

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 778.1 mg
Protein 25 g
Kalorie 2378 kJ / 568 kcal
Tuk 33.4 g
Vláknina 3.7 g
Nasycený tuk 11.5 g
Sacharidy 43.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...