Udon alla carbonara di miso

Udon alla carbonara di miso

3.2 5 hodnocení
Příprava 5min
Celkový 25min
4 porzioni

Suroviny

  • di pecorino Romano a pezzi (2 cm)
    40 g
    40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2 cm)
  • spicchio di aglio
    1
  • di cipollotto a pezzi
    30 g
  • di speck a cubetti (2 cm)
    150 g
    150 g di guanciale di maiale, a pezzi (2 cm)
  • di olio extravergine di oliva
    15 g
  • uovo
    1
  • tuorli d'uovo
    3
  • di miso bianco (shiro)
    25 - 30 g
  • di latte
    50 g
  • di pepe nero macinato
    3 pizzichi
  • di udon freschi
    400 g
  • semi di sesamo (volitelně) per guarnire
  • cipollotto (volitelně) a rondelle (2 mm), per guarnire
  • peperoncino rosso secco (volitelně) per guarnire

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 461.2 kcal / 1929.7 kJ
Protein 15.3 g
Tuk 25.8 g
Sacharidy 38.6 g
Vláknina 0.6 g
Nasycený tuk 8.8 g
Sodík 924.8 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...