Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
40
g di pecorino Romano, a pezzi (2 cm)
nebo 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2 cm) - 1 spicchio di aglio
- 30 g di cipollotto, a pezzi
-
150
g di speck a cubetti (2 cm)
nebo 150 g di guanciale di maiale, a pezzi (2 cm) - 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 uovo
- 3 tuorli d'uovo
- 25 - 30 g di miso bianco (shiro)
- 50 g di latte
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 400 g di udon freschi
- semi di sesamo per guarnire
- cipollotto a rondelle (2 mm), per guarnire
- peperoncino rosso secco per guarnire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1929.7 kJ / 461.2 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 38.6 g
- Tuk
- 25.8 g
- Nasycený tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 924.8 mg
Alternativní recepty
Riso basmati con gamberi speziati
40min
Pad thai
45min
Riso gamberi e verdure alla salsa di soia e zenzero
1 Std. 10 Min
Katsu curry
1h 30min
Gelatina di lamponi e limoni
Žádné hodnocení
Tacos de camarones
1h 30min
Noodles di riso yakisoba
30min
Sushi burger
45min
Frittelle di patate dolci con yogurt greco e salmone affumicato
1h
Ravioli alla barbabietola con gamberi e pistacchi
1h 30min
Spaghetti di riso gamberi e verdure
35min
Burrito di carne
1h 30min