Zařízení & příslušenství
猪肉葱花炒蛋
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
鸡蛋(每颗约53-63克)2 颗
-
油20 克
-
去皮五花肉 切薄片150 克
-
姜 切丝5 克
-
生抽10 克
-
老抽 约½茶匙2 克
-
白砂糖 约½茶匙2 克
-
葱 切末3 根
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
338 mg
Protein
14.6 g
Kalorie
2353.8 kJ /
562.6 kcal
Tuk
55.1 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
17.6 g
Sacharidy
2.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
快手晚餐
5 recepty/-ů
Čína
Čína