猪肉葱花炒蛋
TM6 TM5

猪肉葱花炒蛋

2.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 2 颗 鸡蛋(每颗约53-63克)
  • 20 克 油
  • 150 克 去皮五花肉 ,切薄片
  • 5 克 姜 ,切丝
  • 10 克 生抽
  • 2 克 老抽 ,约½茶匙
  • 2 克 白砂糖 ,约½茶匙
  • 3 根 葱 ,切末

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
2353.8 kJ / 562.6 kcal
Protein
14.6 g
Sacharidy
2.3 g
Tuk
55.1 g
Nasycený tuk
17.6 g
Vláknina
0.2 g
Sodík
338 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty