猪肉葱花炒蛋

猪肉葱花炒蛋

2.5 2 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 人份

Suroviny

  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    2 颗
  • 20 克
  • 去皮五花肉 切薄片
    150 克
  • 切丝
    5 克
  • 生抽
    10 克
  • 老抽 约½茶匙
    2 克
  • 白砂糖 约½茶匙
    2 克
  • 切末
    3 根

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 338 mg
Protein 14.6 g
Kalorie 2353.8 kJ / 562.6 kcal
Tuk 55.1 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 17.6 g
Sacharidy 2.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...