Medalhões de pescada com vinho branco e berbigão

Medalhões de pescada com vinho branco e berbigão

5.0 3 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
6 doses

Suroviny

  • medalhões de pescada (6 unid.)
    600 g
  • sal
    ¾ c. chá de
  • queijo flamengo
    6 fatias de
  • presunto
    6 fatias de
  • dentes de alho
    3
  • cebola cortada em pedaços
    110 g
  • azeite mais q.b. p/ untar
    45 g
  • colorau
    1 ½ c. chá de
  • vinho branco
    150 g
  • água
    150 g
  • berbigão fresco e limpo
    750 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 955.7 mg
Protein 45.5 g
Kalorie 1662.1 kJ / 397.2 kcal
Tuk 17.3 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 6 g
Sacharidy 9.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...