Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 petits oignons
- 4 petites courgettes rondes
- 4 tomates
- 300 g d'eau
-
500
g de restes de viande cuite (poulet rôti, rôti de bœuf, de veau,
gigot d’agneau …) - 100 g de jambon cuit
- 2 tranches de pain de mie complet
- 2 c. à soupe de lait
- du sel
- du poivre moulu
- ½ bouquet de basilic frais
-
4
c. à soupe de chapelure
nebo 4 c. à soupe de son d'avoine - huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1420 kJ / 338 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 11 g
Alternativní recepty
Cannelloni sauce bolognaise
1h 15min
Maigre à la vapeur, légumes et riz pilaf
45 min
Brioche des rois
6 Std. 35 Min
Tourte aux blettes et aux pignons de pin
1h 50min
Carottes à la marocaine
40min
Pissaladière à l'origan
3h 20min
Piperade basquaise au jambon cru
50min
La fougasse d'Aigues-Mortes
45 min
Osso-buco et boulgour
1 Std. 5 Min
Cocas niçoises
3h 15min
Moussaka grecque
1u. 20min
Meringues aux amandes
2h 50min