
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 petits oignons
- 4 petites courgettes rondes
- 4 tomates
- 300 g d'eau
-
500
g de restes de viande cuite (poulet rôti, rôti de bœuf, de veau,
gigot d’agneau …) - 100 g de jambon cuit
- 2 tranches de pain de mie complet
- 2 c. à soupe de lait
- du sel
- du poivre moulu
- ½ bouquet de basilic frais
-
4
c. à soupe de chapelure
nebo 4 c. à soupe de son d'avoine - huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 338 kcal / 1420 kJ
- Protein
- 42 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 16 g
Alternativní recepty
Gâteau protéiné aux pommes
1hod.
Rôti de porc aux légumes - Minestrone
1hod. 30min
Cannelloni sauce bolognaise
1hod. 15min
Tajine de poissons au curry
45min
Haricots blancs à la tomate et au chorizo, poisson vapeur et crème à l'orange
1hod.
Parmigiana courgettes et pommes de terre
1hod. 15min
Potimarrons farcis au veau, champignons et épinards
1hod. 10min
Salade de lentilles, tomates cerise, feta et olives noires
1hod.
Sauté de veau aux artichauts et petits pois
Žádné hodnocení
Blanquette de veau
1hod.
Cabillaud vapeur sauce crevettes et tagliatelle de courgette
50min
Moussaka grecque
1hod. 20min