Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 petits oignons
- 4 petites courgettes rondes
- 4 tomates
- 300 g d'eau
-
500
g de restes de viande cuite (poulet rôti, rôti de bœuf, de veau,
gigot d’agneau …) - 100 g de jambon cuit
- 2 tranches de pain de mie complet
- 2 c. à soupe de lait
- du sel
- du poivre moulu
- ½ bouquet de basilic frais
-
4
c. à soupe de chapelure
nebo 4 c. à soupe de son d'avoine - huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1420 kJ / 338 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 11 g
Alternativní recepty
Côtes de veau à la provençale
30 min
Risotto aux fruits de mer sans lactose
35min
Fiadone au citron
3 Std. 50 Min
Taboulé de couscous complet aux légumes et thon à l’huile
3h 10min
Poivron farci à la viande, coulis de tomates
1 Std. 30 Min
Tarte aux asperges, ricotta et basilic
2 godz. 30 min
Poularde farcie
2 Std.
Hachis de poulet et polenta
45 Min
Lasagne fraîches à la bolognaise
2 godz. 30 min
Hachis parmentier aux herbes, purée au paprika
1 Std. 45 Min
Moussaka grecque
1 Std. 20 Min
Galette des rois à la frangipane à la vanille
1 Std. 20 Min