Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 petits oignons
- 4 petites courgettes rondes
- 4 tomates
- 300 g d'eau
-
500
g de restes de viande cuite (poulet rôti, rôti de bœuf, de veau,
gigot d’agneau …) - 100 g de jambon cuit
- 2 tranches de pain de mie complet
- 2 c. à soupe de lait
- du sel
- du poivre moulu
- ½ bouquet de basilic frais
-
4
c. à soupe de chapelure
nebo 4 c. à soupe de son d'avoine - huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1420 kJ / 338 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 11 g
Alternativní recepty
Galettes croustillantes de pommes de terre au bacon et fromage
1h
Beignets de crevettes et de patates douces
1h
Pavé de thon, pesto rouge et écrasé de pomme de terre
40min
Côtes de veau à la provençale
30min
Marinade à la jamaïcaine pour le poulet
10min
Salade de gambas marinées aux agrumes, carpaccio de mangue
30min
Poulet rôti et ses légumes
1h 10min
Mouna brioche de Pâques
8h 55min
Beignets de courgette à la grecque (Kolokithokeftedes)
45min
Rouelle de veau aux carottes
50min
Hallot
4h
Cabillaud vapeur sauce crevettes et tagliatelle de courgette
50min