烧椒牛肉
TM6

烧椒牛肉

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 300 克 牛里脊 ,切片
  • 50 克 生抽
  • 50 克 蚝油
  • 1 颗 蛋清
  • 520 克 水
  • 10 克 红薯淀粉
  • 40 克 油
  • 250 克 新鲜二荆条 ,切5厘米段
  • 12 瓣 蒜头
  • 20 克 醋
  • 10 克 白砂糖
  • 150 克 金针菇
  • 2 小撮 花椒

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1167 kJ / 278.9 kcal
Protein
20.7 g
Sacharidy
15.4 g
Tuk
16.3 g
Nasycený tuk
4.1 g
Vláknina
1.9 g
Sodík
867.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty