烧椒牛肉

烧椒牛肉

5.0 4 rating
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 人份

Suroviny

  • 牛里脊 切片
    300 克
  • 生抽
    50 克
  • 蚝油
    50 克
  • 蛋清
    1 颗
  • 520 克
  • 红薯淀粉
    10 克
  • 40 克
  • 新鲜二荆条 切5厘米段
    250 克
  • 蒜头
    12 瓣
  • 20 克
  • 白砂糖
    10 克
  • 金针菇
    150 克
  • 花椒
    2 小撮

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 867.5 mg
Protein 20.7 g
Kalorie 1167 kJ / 278.9 kcal
Tuk 16.3 g
Vláknina 1.9 g
Nasycený tuk 4.1 g
Sacharidy 15.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...