Zařízení & příslušenství
烧椒牛肉
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 人份
Suroviny
-
牛里脊 切片300 克
-
生抽50 克
-
蚝油50 克
-
蛋清1 颗
-
水520 克
-
红薯淀粉10 克
-
油40 克
-
新鲜二荆条 切5厘米段250 克
-
蒜头12 瓣
-
醋20 克
-
白砂糖10 克
-
金针菇150 克
-
花椒2 小撮
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
867.5 mg
Protein
20.7 g
Kalorie
1167 kJ /
278.9 kcal
Tuk
16.3 g
Vláknina
1.9 g
Nasycený tuk
4.1 g
Sacharidy
15.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家常秋味
5 recepty/-ů
Čína
Čína