Kompatibilní verze
Gambas et haricots sautés à l'ail, mousseline au citron
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 gousses d'ail
- 5 brins de persil frais
- 100 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de zaatar
- 1 pincée de piment
- 20 gambas crues, décortiquées
- 540 g d'eau
- 200 g d'haricots verts extra-fins, écossés
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 50 g de mascarpone
- 3 jaunes d'œufs
- le jus d'1/2 citron jaune
- du sel
- du poivre moulu
- 120 g de beurre, fondu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3320 kJ / 790 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 68 g
Alternativní recepty
Jus de pommes
20 min
Cocktail jamaïcain
10 Min
Jus d'orange frais
Žádné hodnocení
Légumes rôtis avec épeautre et vinaigrette au citron et feta (Ben)
55 Min
Tarte au chocolat avec spaghetti de poire
1 Std. 15 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Café à la noix de pécan
25 Min
Moutarde d'estragon
15 Min
Crevettes en popcorn, aïoli végan et sauce cocktail
45 Min
Filet d'agneau en sauce au poivre rose
45 Min
Tortilla aux pommes de terre, oignons, chorizo et fromage
35 Min
Cocktail Premier Empire
10 Min