Kylling med grøntsagsris
TM6

Kylling med grøntsagsris

5.0 ( 3 hodnocení )

Suroviny

Kylling med grøntsagsris

  • 500 - 600 g kyllingebryst, uden skind skåret i ca 2 cm stykker
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk sort peber, stødt
  • ½ tsk sød paprika
  • ½ tsk gurkemeje, stødt
  • 20 g vegetabilsk olie
  • 200 g gulerødder skåret i stykker
  • 200 g courgetter skåret i stykker
  • 150 g røde peberfrugter uden frø, skåret i stykker
  • 2 tsk grøntsagsbouillon
    nebo 2 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)
  • 250 g ris, parboiled
  • 1200 g vand

Sovs

  • 10 - 20 g persilleblade, friske
  • 170 g løg skåret i ottendedele
  • 30 g vegetabilsk olie
  • 200 g fløde, min 30 % fedt
  • ½ tsk salt
  • ¼ tsk sort peber, stødt
  • ¾ tsk sød paprika
  • 20 g majsmel
  • 2 tsk sennep

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
455 kcal / 1904 kJ
Protein
25 g
Tuk
19 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše