
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g kyllingebryst, med eller uden skind, uden ben uden skind, i tern (2-3 cm)
- 100 g tikka karry pasta
- 40 g ghee
- 150 g løg kvarte
- 20 g ingefær skrællet, skåret i runde skiver (2 mm)
- 10 g koriander, frisk skåret i stykker
- 3 fed hvidløg
- 2 grønne chilier, friske halveret, udsået hvis det ønskes
- 1 tsk havsalt
- 2 tsk spidskommen, stødt
- 2 tsk koriander, stødt
- ½ tsk gurkemeje, stødt
- 100 g vand
- 70 g tomatpure
- 500 g madlavningsfløde, ca. 18%
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 634 kcal / 2653 kJ
- Protein
- 33 g
- Tuk
- 48 g
- Sacharidy
- 20 g
- Vláknina
- 4 g
- Nasycený tuk
- 22 g
- Sodík
- 807 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kylling garam masala
50min
Lun kylling- og kartoffelsalat
55min
Piri Piri kylling med salat
Žádné hodnocení
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Žádné hodnocení
Provencalsk kylling
Žádné hodnocení
Steak au Poivre (peberbøf)
Žádné hodnocení
Oksekødskofta med feta
Žádné hodnocení
Kaloriefattig lasagne
Žádné hodnocení
Bahn mi med kylling
Žádné hodnocení
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Žádné hodnocení
Chiang Mai nudler
25min
Japansk ramen
Žádné hodnocení