Butter chicken
TM6 TM5 TM31

Butter chicken

5.0 ( 3 hodnocení )

Suroviny

  • 500 g kyllingebryst, med eller uden skind, uden ben uden skind, i tern (2-3 cm)
  • 100 g tikka karry pasta
  • 40 g ghee
  • 150 g løg kvarte
  • 20 g ingefær skrællet, skåret i runde skiver (2 mm)
  • 10 g koriander, frisk skåret i stykker
  • 3 fed hvidløg
  • 2 grønne chilier, friske halveret, udsået hvis det ønskes
  • 1 tsk havsalt
  • 2 tsk spidskommen, stødt
  • 2 tsk koriander, stødt
  • ½ tsk gurkemeje, stødt
  • 100 g vand
  • 70 g tomatpure
  • 500 g madlavningsfløde, ca. 18%

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
634 kcal / 2653 kJ
Protein
33 g
Tuk
48 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
22 g
Sodík
807 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše