Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 di patate novelle con la buccia, lavate e asciugate (80 g l'una circa)
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 10 rametti di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 5 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 3 rametti di origano fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 g di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 800 g di acqua
- olio extravergine di oliva q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1077.3 kJ / 257.5 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 23.4 g
- Tuk
- 14.8 g
- Nasycený tuk
- 4.6 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 613.6 mg
Alternativní recepty
Ceci al pomodoro
40 Min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 min
Frittatina alle zucchine
30 min
Tagliolini al radicchio rosso
30 min
Bortellina
30 min
Involtini di pollo, orzo e spinaci
40 Min
Crostata di pomodori con pesto
1h 30min
Pop corn di patate
1h 30min
Insalata nizzarda
30 min
Patate arrosto aromatizzate
1 godz.
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1 godz.
Insalata di finocchi e arance
10 min