Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 di patate novelle con la buccia, lavate e asciugate (80 g l'una circa)
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 10 rametti di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 5 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 3 rametti di origano fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 g di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 800 g di acqua
- olio extravergine di oliva q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1077.3 kJ / 257.5 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 23.4 g
- Tuk
- 14.8 g
- Nasycený tuk
- 4.6 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 613.6 mg
Alternativní recepty
Melanzane alla messinese
30min
Tagliata di pollo in salsa BBQ
4h
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Mondeghili
40min
Focaccia di patate in padella
1h
Torta della nonna al cioccolato
1h 30min
Cheesecake alle fragole (senza glutine)
4 godz. 30 min
Monte Cristo sandwich
4 godz. 30 min
Bortellina
30min
Pizzette fritte con mousse di baccalà
3h 30min
Insalata di totani, gamberi e verdurine croccanti
45min
Roastbeef con contorno di funghi porcini
1h