Menù: Insalata di farro e frittatine monoporzioni

5.0 3 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
6 porzioni

Suroviny

  • 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
  • 60 g di cipolle a pezzi
  • 8 uova medie
  • 25 g di burro + q.b.
  • 75 g di prosciutto cotto a cubetti
  • 500 g di verdure miste a pezzi (0.5 cm)
Emulsione al basilico
  • 15 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
  • ½ cipollotto a pezzi
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 60 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
  • 900 g di acqua
  • 300 g di farro precedentemente sciacquato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 469.6 mg
Protein 23.8 g
Kalorie 2071.4 kJ / 495.1 kcal
Tuk 23.9 g
Vláknina 9 g
Nasycený tuk 7.7 g
Sacharidy 48.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...