Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de falda de ternera en trozos
- 400 g de osobuco de ternera en trozos
- 100 g de puerro en rodajas
- 500 g de agua
-
2
cucharadas de concentrado de caldo de verduras casero
nebo 2 cubitos de caldo de verduras - 1 - 2 pellizcos de sal
- 200 g de zanahoria en cubos (2 cm)
- 200 g de papa en cubos (2 cm)
- 100 g de batata (boniato zanahoria) en cubos (2 cm)
- 100 g de calabaza en cubos (2 cm)
- agua hasta llegar a la marca de máximo del vaso
- 100 g de batata (boniato zanahoria) en cubos (2 cm)
- 100 g de calabaza en cubos (2 cm)
- 2 choclos en rodajas
- 200 g de garbanzos cocidos (en conserva) escurridos y aclarados
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3471.6 kJ / 829.7 kcal
- Protein
- 54.2 g
- Sacharidy
- 80 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Peceto al vapor con salsa de tomate
2 Std.
Pastel de carne y calabaza
1h
Ensalada rusa de remolacha
Žádné hodnocení
Guiso vegetariano de invierno
40min
Ensalada de verduras variadas
5min
Licuado de banana y dulce de leche
5min
Puré de papas al estilo Argentino
50 min
Budín de naranja
1h
Empanadas de carne
1h 50min
Espuma rápida de frutillas y bananas congeladas
10 min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1 Std. 25 Min
Budín de pan
3 Std.