Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g wody
- 400 g czerwonych buraków, małych, umytych, w łupinach
- 1 ząbek czosnku
- 240 g białej ciecierzycy, z puszki, odsączonej z zalewy
- 25 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 150 g jogurtu naturalnego, typu greckiego
- 1 łyżka pasty tahini (pasty sezamowej)
- 10 g oliwy z oliwek
- ¾ łyżeczki soli
- 2 - 3 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 302 kJ / 72 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 8.9 g
- Tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kotlety z batatów ze słonecznikiem i siemieniem lnianym
25 dk
Hummus z groszkiem
10min
Pasta z topinamburu
35min
Pasta z czerwonej fasoli z czarnuszką
5 min
Hummus z buraka
1sa
Pasta marchewkowa z figami
2sa 30 dk
Tatar z fasoli
5 min
Hummus z dyni
1sa
Hummus z gotowanych buraków z pomarańczą
20min
Pasta z czarnej fasoli i suszonych pomidorów
15 dk
Pasztet warzywny z soczewicą
2sa 30 dk
Hummus z suszonymi pomidorami
10min