Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de raisins secs
- 10 g de rhum
- 200 g de lait demi-écrémé
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 120 g de beurre doux, coupé en morceaux, ert un peu pour le moule
- 650 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 2 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 10 amandes émondées
- 50 g de sucre glace maison, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1361 kJ / 322 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 51.9 g
- Tuk
- 9.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Butterbredele
2sa 30 dk
Kouglof alsacien
4sa 20 dk
Stollen
3 godz. 45 min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45 min
Brioche tressée à la cannelle
3h
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55 min
Kouglof
3 godz. 20 min
Spritzbredele
25 min
Streusel
2 godz.
Manneles
1 godz. 30 min
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3h
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10min