Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
TM5 TM6

Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe

5.0 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 1 gousse d'ail
  • 10 g d'huile d'olive
  • 500 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 500 g de patates douces, en fines rondelles (2-3 mm)
  • 500 g de pommes de terre, en fines rondelles (2-3 mm)
  • 1 pincée de noix de muscade en poudre
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre blanc moulu
  • 250 g de cheddar affiné à la truffe, coupé en tranches

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2545.3 kJ / 608.4 kcal
Protein
14.8 g
Sacharidy
34.4 g
Tuk
46.8 g
Nasycený tuk
27.5 g
Vláknina
4.4 g
Sodík
424.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty