Kompatibilní verze
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gousse d'ail
- 10 g d'huile d'olive
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 500 g de patates douces, en fines rondelles (2-3 mm)
- 500 g de pommes de terre, en fines rondelles (2-3 mm)
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 250 g de cheddar affiné à la truffe, coupé en tranches
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2545.3 kJ / 608.4 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Sacharidy
- 34.4 g
- Tuk
- 46.8 g
- Nasycený tuk
- 27.5 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 424.6 mg
Alternativní recepty
Tarte aux pommes
1h
Crème de tige et fleurettes de chou-fleur
45 Min
Biscuits doigts de sorcière
2 Std.
Dinde farcie, sauce aux canneberges
4h
Gratin de pâtes au thon
35min
Cheesecake sans cuisson au basilic
4h 20min
Banana bread aux pépites de chocolat
1h 10min
Banana bread
55 Min
Gratin dauphinois au pesto rouge et comté
1h
Velouté de carottes
30 Min
Soupe de lentilles aux épinards et au poulet
40min
Crumble de courge butternut à la pomme et aux noix
55 Min