Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g rote Zwiebeln, halbiert
- 30 g Olivenöl
-
50
g Portwein
nebo 50 g roter Traubensaft - 1 - 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 5 g Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Pfeffer
- 30 g Zucker
- 1 Ei
- 275 g Blätterteig (aus der Kühltheke)
- 200 g Ziegenkäserolle, in 6 Scheiben (z. B. von Président Sainte Maure Weichkäse-Rolle)
- 6 TL Honig zum Beträufeln (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1910 kJ / 456 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 30 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 630 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rosenkohl vom Blech mit Tahin-Quark
40min
Linguine in Zitronen-Kapern-Sauce
30min
Hasselback-Kartoffeln mit Blauschimmelkäse-Creme
1 Std. 20 Min
Tartine For’Bon (Überbackenes Baguette)
25 Min
Spinat-Feta-Lasagne
1h 15min
Rosenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Maronen
1u. 30min
Birnen-Feigen-Quiche mit Ziegenkäse und Honig
50 Min
Garnelen-Knoblauch-Tarte
1h 45min
Gerösteter Blumenkohl mit Pumpernickelcrunch und Sesam-Hollandaise
1h
Burrata mit Pfirsich-Bohnen-Salat und Kräuteröl
45min
Schnelle Fenchelquiche
40min
Wassermelonen-Salat mit Macadamiacrunch und Fetacreme
15min