Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le couscous
- 150 g de graines de couscous moyennes
- sel
- 160 g d'eau tiède
- 20 brins d'aneth frais
- 20 brins de menthe fraîche, effeuillés
- 20 brins de coriandre fraîche
- 20 brins de persil frais
- 30 g de pistaches vertes
- 40 g de roquette
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- poivre moulu
La chermoula
- 1 bouquet de persil frais
- 1 bouquet de coriandre fraîche, effeuillé
- 3 gousses d'ail
- 1 c. à soupe de cumin en poudre
- 1 c. à café de paprika
- 6 c. à soupe d'huile d'olive
- le jus d'un citron jaune
- du sel
- du poivre moulu
- 4 pavés de cabillaud, sans peau (150 g chacun)
- 500 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1870 kJ / 447 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 4 g
Alternativní recepty
Pains de semoule Matlouh
2 Std. 10 Min
Riz djerbien aux blancs de poulet
1h
Msemen
40 Min
Crispy potatoes
50 Min
Pains batbout marocains
1h
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30min
Crêpes aux mille trous
1 Std. 10 Min
Batbouts farcis à la viande hachée et tomate
2 Std. 10 Min
Mercimek (soupe de lentilles corail)
50 Min
Tajine de kefta aux œufs
1h 15min
Krachel (brioches à l’anis)
2h 45min
Taktouka (salade de tomates et poivrons confits)
35 Min