香梨炒牛肉

香梨炒牛肉

5.0 1 rating
Příprava 25min.
Celkový 50min.
4 人份

Suroviny

  • 橄榄油
    40 克
  • 蒜头
    4 瓣
  • 牛腩块 切约2厘米块
    500 克
  • 60 克
  • 酱油膏
    60 克
  • 麻油
    20 克
  • 红糖
    20 克
  • 红辣椒片
    ½ 茶匙
  • 干姜粉
    1 茶匙
  • 韩式辣椒酱
    2 汤匙
  • 去皮,切约2厘米块
    125 克
  • 新鲜欧芹 切碎,装饰用
    适量

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1213.1 mg
Protein 27.8 g
Kalorie 1984 kJ / 474 kcal
Tuk 33.5 g
Vláknina 2.1 g
Nasycený tuk 9.5 g
Sacharidy 14.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...