Zařízení & příslušenství
香梨炒牛肉
Příprava 25min.
Celkový 50min.
4 人份
Suroviny
-
橄榄油40 克
-
蒜头4 瓣
-
牛腩块 切约2厘米块500 克
-
葱60 克
-
酱油膏60 克
-
麻油20 克
-
红糖20 克
-
红辣椒片½ 茶匙
-
干姜粉1 茶匙
-
韩式辣椒酱2 汤匙
-
梨 去皮,切约2厘米块125 克
-
新鲜欧芹 切碎,装饰用适量
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1213.1 mg
Protein
27.8 g
Kalorie
1984 kJ /
474 kcal
Tuk
33.5 g
Vláknina
2.1 g
Nasycený tuk
9.5 g
Sacharidy
14.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
甜辣滋味
5 recepty/-ů
Čína
Čína