Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
TM6 TM5

Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa

5.0 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 1 fresh jalapeño chili, cut into pieces (1 in.)
  • 4 oz red onions, quartered
  • 1 ½ oz spring onions, cut into pieces (1 in.), divided
  • 3 garlic cloves
  • 1 oz fresh cilantro, leaves and tender stems, cut into pieces (1 in.), plus extra, chopped, to garnish
  • 1 oz olive oil, plus extra to grease
  • 2 ½ oz freshly squeezed lime juice, divided
  • 2 oz grapefruit juice
    nebo 2 oz orange juice
  • 1 tsp dried oregano
  • 1 tsp dried chili flakes
  • 1 tsp ground cayenne pepper
  • 1 tsp ground cumin
  • 1 ½ tsp salt, divided
  • 8 oz zucchini, diced (1 in.)
  • 8 oz yellow squash, diced (1 in.)
  • 8 oz mushrooms, sliced
  • 4 fresh salmon fillets, skin on or skinless (7 oz each)
    nebo 4 salmon fillets, skin on or skinless (7 oz each), fully defrosted
  • 17 ½ oz cherry tomatoes
  • 2 oz tomato paste
  • ¼ tsp fresh ground pepper
  • 1 avocado (approx. 10.5 oz), diced
  • 1 lime, cut into wedges

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2981 kJ / 712 kcal
Protein
46 g
Sacharidy
25 g
Tuk
50 g
Nasycený tuk
9.4 g
Vláknina
11 g
Sodík
1041 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty