Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de zanahoria en rodajas (2-3 cm)
- 100 g de puerro en rodajas (2-3 cm)
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 65 - 70 g de jamón serrano en dados
- 50 g de vino de Jerez seco
- 800 g de lentejas cocidas (en conserva), aclaradas y escurridas
- 50 g de arroz de grano redondo
- 800 g de caldo de ave (a temperatura ambiente)
- 15 - 20 g de vinagre de jerez (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1342 kJ / 320 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 39.6 g
- Tuk
- 10.1 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 11.4 g
- Sodík
- 818.8 mg
Alternativní recepty
Garbanzos con chistorra
40min
Sopa de arroz y garbanzos
30min
Guiso de judías con salchichas
25min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
45 Min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30min
Lentejas con arroz
40min
Garbanzos encebollados
40min
Lentejas guisadas
50 Min
Guiso de garbanzos con verduras
45 Min
Garbanzos con arroz
35min
Garbanzos a la catalana
35min
Judías blancas a la toscana
35min