Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de zanahoria en rodajas (2-3 cm)
- 100 g de puerro en rodajas (2-3 cm)
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 65 - 70 g de jamón serrano en dados
- 50 g de vino de Jerez seco
- 800 g de lentejas cocidas (en conserva), aclaradas y escurridas
- 50 g de arroz de grano redondo
- 800 g de caldo de ave (a temperatura ambiente)
- 15 - 20 g de vinagre de jerez (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1342 kJ / 320 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 39.6 g
- Tuk
- 10.1 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 11.4 g
- Sodík
- 818.8 mg
Alternativní recepty
Garbanzos encebollados
40min
Garbanzos a la catalana
35min
Garbanzos con chistorra
40min
Guiso de garbanzos con verduras
45min
Lentejas con arroz
40min
Lentejas guisadas
50min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30min
Lentejas con setas y morcilla
3 Std.
Garbanzos con arroz
35min
Guiso de judías con salchichas
25 Min
Fideuá con carne (HESTAN CUE)
30min
Judías blancas a la toscana
35min