Sprøde svineslag med varm rissalat
TM6

Sprøde svineslag med varm rissalat

( Žádné hodnocení )

Suroviny

  • 750 g svineslags kød, uden skind
  • 50 g sennep
  • 6 - 7 knivspids salt
  • 2 - 3 knivspids sort peber, stødt
  • 15 g persille, frisk kun blade
  • 85 g ekstra jomfruolivenolie
  • 60 g kapers drænet
  • 60 g citronsaft, friskpresset
  • 1000 g vand
  • 260 g langkornede hvide ris
  • 300 g gulerod skåret i halvmåner (1 cm)
  • 150 g rød peberfrugt skåret i stykker (2 cm)
  • 150 g gul peberfrugt skåret i stykker (2 cm)
  • 400 g courgette skåret i stykker (2 cm)
  • 2 fed hvidløg
  • 150 g honning
  • 3 spsk shoyu, soyasauce
    nebo 3 spsk soyasauce

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1605 kcal / 6715 kJ
Protein
27.1 g
Tuk
121.8 g
Sacharidy
101.8 g
Vláknina
6.5 g
Nasycený tuk
39.7 g
Sodík
2133.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše