Sprøde svineslag med varm rissalat

Sprøde svineslag med varm rissalat

Žádné hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
4 portion

Suroviny

  • svineslags kød, uden skind
    750 g
  • sennep
    50 g
  • salt
    6 - 7 knivspids
  • sort peber, stødt
    2 - 3 knivspids
  • persille, frisk kun blade
    15 g
  • ekstra jomfruolivenolie
    85 g
  • kapers drænet
    60 g
  • citronsaft, friskpresset
    60 g
  • vand
    1000 g
  • langkornede hvide ris
    260 g
  • gulerod skåret i halvmåner (1 cm)
    300 g
  • rød peberfrugt skåret i stykker (2 cm)
    150 g
  • gul peberfrugt skåret i stykker (2 cm)
    150 g
  • courgette skåret i stykker (2 cm)
    400 g
  • fed hvidløg
    2
  • honning
    150 g
  • shoyu, soyasauce
    3 spsk
    3 spsk soyasauce

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 2133.1 mg
Protein 27.1 g
Kalorie 6715 kJ / 1605 kcal
Tuk 121.8 g
Vláknina 6.5 g
Nasycený tuk 39.7 g
Sacharidy 101.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše