Entrecote med svampe risotto
TM6

Entrecote med svampe risotto

( Žádné hodnocení )

Suroviny

  • 2 entrecote
  • olivenolie
  • 20 g parmesanost skåret i stykker (3 cm)
  • ½ skalotteløg (ca. 30 g)
  • 30 g smør
  • 10 g ekstra jomfruolivenolie
  • 125 g brune champignoner
  • 160 g risottoris (f.eks. Carnaroli, Arborio) 14-15 minutters kogetid
  • 30 g hvidvin, tør
  • 410 g vand
  • ½ bouillonterning (0,5l) kød eller grøntsager
    nebo ½ tsk bouillon kød eller grøntsager
  • ½ tsk salt

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
981 kcal / 4106 kJ
Protein
76 g
Tuk
41 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
21.9 g
Nasycený tuk
17 g
Sodík
882 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše