Zařízení & příslušenství
Japonská polévka ramen
Příprava 15min
Celkový 1hod. 40min
4 porce
Suroviny
-
vepřového boku, bez kosti, s kůží400 gramů
-
stroužky česneku3
-
japonské sójové omáčky60 gramů
-
sezamového oleje10 gramů
-
vody2000 gramů
-
ramen nudlí, sušených375 gramů
-
baby špenátu100 gramů
-
kuřecího vývaru750 gramů
-
černého rýžového octa1 čajová lžička
-
čerstvého zázvoru (3 mm)2 plátky
-
pálivé papriky½ čajové lžičky
-
vejce2
-
plátků řasy nori (9 cm x 3,5 cm)12
-
sterilované kukuřice scezené4 polévkové lžíce
-
jarní cibulky na tenké plátky, na ozdobu2
-
sezamových semínek pražených, na ozdobu2 čajové lžičky
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
1095.8 kcal /
4584.7 kJ
Protein
29.9 g
Tuk
77.7 g
Sacharidy
69.2 g
Vláknina
4.1 g
Nasycený tuk
28.8 g
Sodík
2966.6 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Naše kuchyně jsou okny do celého světa
29 recept
Česká republika
Česká republika