Zařízení & příslušenství
Korejská smažená křidélka
Příprava 30min.
Celkový 3hod. 10min.
4 porce
Suroviny
Kuřecí křidélka
-
2 stroužky česneku
-
10 gramů čerstvého zázvoru oloupaného, na plátky (2 mm)
-
70 gramů hladké mouky
-
20 gramů kukuřičného škrobu
-
1 čajová lžička kypřicího prášku do pečiva
-
2 čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
1000 gramů kuřecích křidélek
Omáčka
-
5 stroužků česneku
-
10 gramů čerstvého zázvoru oloupaného, na plátky (2 mm)
-
50 gramů hnědého cukru
-
60 gramů rýžového vinného octa
-
60 gramů medu
-
30 - 50 gramů korejské chilli pasty podle chuti
-
30 gramů kečupu
-
15 gramů tmavé sójové omáčky
-
15 gramů sezamového oleje
-
olej na smažení
-
1 polévková lžíce sezamových semínek na posypání
-
2 jarní cibulky na tenké plátky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
2118.4 mg
Protein
48.6 g
Kalorie
3120.9 kJ /
745.9 kcal
Tuk
39 g
Vláknina
2.1 g
Nasycený tuk
11.1 g
Sacharidy
50.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Bulky v páře s chorizem
2hod.
Vepřová žebírka s bramborami
Žádné hodnocení
Bao buns houstičky s trhaným vepřovým a BBQ omáčkou
2hod. 10min.
Pomalu vařené hrušky na červeném víně
Žádné hodnocení
Vanilkový Mille-feuille s karamelem a pekanovými ořechy
Žádné hodnocení
Korejský bramborový salát s nakládanou zeleninou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
25hod. 5min.
Kávové nanuky
8hod. 10min.
Sushi s krabími tyčinkami
1hod. 20min.
Korejské vepřové kotlety s pikantní rýží a pak choi
1hod. 5min.
Rassolnik (polévka z nakládaných okurek)
1hod. 20min.
Sladko kyselá vepřová žebírka
40min.
Anglické muffiny
1hod. 30min.