Zařízení & příslušenství
Korejská smažená křidélka
Příprava 30min
Celkový 3hod. 10min
4 porce
Suroviny
Kuřecí křidélka
-
stroužky česneku2
-
čerstvého zázvoru oloupaného, na plátky (2 mm)10 gramů
-
hladké mouky70 gramů
-
kukuřičného škrobu20 gramů
-
kypřicího prášku do pečiva1 čajová lžička
-
soli2 čajové lžičky
-
mletého černého pepře¼ čajové lžičky
-
kuřecích křidélek1000 gramů
Omáčka
-
stroužků česneku5
-
čerstvého zázvoru oloupaného, na plátky (2 mm)10 gramů
-
hnědého cukru50 gramů
-
rýžového vinného octa60 gramů
-
medu60 gramů
-
korejské chilli pasty podle chuti30 - 50 gramů
-
kečupu30 gramů
-
tmavé sójové omáčky15 gramů
-
sezamového oleje15 gramů
-
olej na smažení
-
sezamových semínek na posypání1 polévková lžíce
-
jarní cibulky na tenké plátky2
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
745.9 kcal /
3120.9 kJ
Protein
48.6 g
Tuk
39 g
Sacharidy
50.8 g
Vláknina
2.1 g
Nasycený tuk
11.1 g
Sodík
2118.4 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Naše kuchyně jsou okny do celého světa
29 recept
Česká republika
Česká republika