Zařízení & příslušenství
Korejská smažená křidélka
Příprava 30min.
Celkový 3hod. 10min.
4 porce
Suroviny
Kuřecí křidélka
-
2 stroužky česneku
-
10 gramů čerstvého zázvoru oloupaného, na plátky (2 mm)
-
70 gramů hladké mouky
-
20 gramů kukuřičného škrobu
-
1 čajová lžička kypřicího prášku do pečiva
-
2 čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
1000 gramů kuřecích křidélek
Omáčka
-
5 stroužků česneku
-
10 gramů čerstvého zázvoru oloupaného, na plátky (2 mm)
-
50 gramů hnědého cukru
-
60 gramů rýžového vinného octa
-
60 gramů medu
-
30 - 50 gramů korejské chilli pasty podle chuti
-
30 gramů kečupu
-
15 gramů tmavé sójové omáčky
-
15 gramů sezamového oleje
-
olej na smažení
-
1 polévková lžíce sezamových semínek na posypání
-
2 jarní cibulky na tenké plátky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
2118.4 mg
Protein
48.6 g
Kalorie
3120.9 kJ /
745.9 kcal
Tuk
39 g
Vláknina
2.1 g
Nasycený tuk
11.1 g
Sacharidy
50.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Středomořský Green Goddess salát
40min.
Pomalu vařené ossobuco se šafránovým rizotem
4hod. 30min.
Chimichurri vepřová panenka se zeleninovou rýží
13hod. 20min.
Sticky Gochujang marináda na kuřecí křidélka
10min.
Loupání brambor (s krytem mixovacích nožů 2v1)
5min.
Bao buns houstičky s trhaným vepřovým a BBQ omáčkou
2hod. 10min.
Vepřová panenka na korejský způsob s rýžovým salátem
40min.
Rajčatovo-česnekové těstoviny s mušlemi z jednoho hrnce
Žádné hodnocení
Sladko kyselá vepřová žebírka
40min.
Korejské vepřové kotlety s pikantní rýží a pak choi
1hod. 5min.
Kuřecí paličky v medovo-hořčičné marinádě s bramborovou kaší s pórkem
1hod.
Pošírovaná vejce v Multifunkční silikonové formě Nester TM7
15min.