Rýže s restovaným vepřovým masem a paprikou

4.8 18 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
2 porce

Suroviny

  • 20 gramů extra panenského olivového oleje
  • 200 - 250 gramů vepřového ramínka, bez kosti na kousky (2–3 cm)
  • 60 gramů bílého vína
  • 20 gramů olivového oleje
  • 75 gramů cibule na kousky (2–3 cm)
  • 40 gramů červené papriky na kousky (2–3 cm)
  • 40 gramů zelené papriky na kousky (2–3 cm)
  • ½ - 1 stroužek česneku
  • ½ - 1 vrchovatá čajová lžička mleté papriky
  • ½ masového bujónu (kostka bujónu pro 0,5 l)
  • 150 gramů bílé krátkozrnné rýže
  • 240 gramů vody
  • ½ čajové lžičky soli

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 741 kcal / 3102 kJ
Protein 30.6 g
Tuk 34.9 g
Sacharidy 68.5 g
Vláknina 1.8 g
Nasycený tuk 8 g
Sodík 1442.2 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...