
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 gramů extra panenského olivového oleje
- 200 - 250 gramů vepřového ramínka, bez kosti na kousky (2–3 cm)
- 60 gramů bílého vína
- 20 gramů olivového oleje
- 75 gramů cibule na kousky (2–3 cm)
- 40 gramů červené papriky na kousky (2–3 cm)
- 40 gramů zelené papriky na kousky (2–3 cm)
- ½ - 1 stroužek česneku
- ½ - 1 vrchovatá čajová lžička mleté papriky
- ½ masového bujónu (kostka bujónu pro 0,5 l)
- 150 gramů bílé krátkozrnné rýže
- 240 gramů vody
- ½ čajové lžičky soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 741 kcal / 3102 kJ
- Protein
- 30.6 g
- Tuk
- 34.9 g
- Sacharidy
- 68.5 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Sodík
- 1442.2 mg
Alternativní recepty
Aïoli
5min
Bezlepkový chléb
1hod. 40min
Croquembouche s pomerančovým krémem a čokoládou
10hod.
Celozrnný pita chléb
Žádné hodnocení
Klasický bratwurst
3hod. 30min
Tandoori
5min
Biskupský mandlový chlebíček s olivami a sušenými rajčaty (bez laktózy)
Žádné hodnocení
Hrášková terina s uzeným pstruhem
7hod. 45min
Marocké jehněcí kuličky s plackami batbout
Žádné hodnocení
Quinoa tabouleh
12hod. 40min
Bigos
1hod. 30min
Karpatka
4hod. 30min