Zařízení & příslušenství
Rýže s restovaným vepřovým masem a paprikou
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
2 porce
Suroviny
-
20 gramů extra panenského olivového oleje
-
200 - 250 gramů vepřového ramínka, bez kosti na kousky (2–3 cm)
-
60 gramů bílého vína
-
20 gramů olivového oleje
-
75 gramů cibule na kousky (2–3 cm)
-
40 gramů červené papriky na kousky (2–3 cm)
-
40 gramů zelené papriky na kousky (2–3 cm)
-
½ - 1 stroužek česneku
-
½ - 1 vrchovatá čajová lžička mleté papriky
-
½ masového bujónu (kostka bujónu pro 0,5 l)
-
150 gramů bílé krátkozrnné rýže
-
240 gramů vody
-
½ čajové lžičky soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1442.2 mg
Protein
30.6 g
Kalorie
3102 kJ /
741 kcal
Tuk
34.9 g
Vláknina
1.8 g
Nasycený tuk
8 g
Sacharidy
68.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Těstoviny, vařené (TM7)
20min.
Kuřecí prsa v bylinkovo-citrónové omáčce s rýží
45min.
Rýže s kuřetem a žampióny
55min.
Rajčatovo-česnekové těstoviny s mušlemi z jednoho hrnce
Žádné hodnocení
Kuře s rajčatovo-cibulovou omáčkou
1hod. 35min.
Risottata s kuřecím masem a houbami
40min.
Vepřové v mrkvi
2hod.
Vepřová panenka s paprikovo-smetanovou omáčkou a linguine
1hod.
Guláš z vepřové panenky
40min.
Butter Chicken
1hod.
Kuřecí kousky v lepkavé sezamové omáčce s rýží
40min.
Boloňské špagety (TM7)
30min.