Zařízení & příslušenství
Rýže s restovaným vepřovým masem a paprikou
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
2 porce
Suroviny
-
20 gramů extra panenského olivového oleje
-
200 - 250 gramů vepřového ramínka, bez kosti na kousky (2–3 cm)
-
60 gramů bílého vína
-
20 gramů olivového oleje
-
75 gramů cibule na kousky (2–3 cm)
-
40 gramů červené papriky na kousky (2–3 cm)
-
40 gramů zelené papriky na kousky (2–3 cm)
-
½ - 1 stroužek česneku
-
½ - 1 vrchovatá čajová lžička mleté papriky
-
½ masového bujónu (kostka bujónu pro 0,5 l)
-
150 gramů bílé krátkozrnné rýže
-
240 gramů vody
-
½ čajové lžičky soli
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
741 kcal /
3102 kJ
Protein
30.6 g
Tuk
34.9 g
Sacharidy
68.5 g
Vláknina
1.8 g
Nasycený tuk
8 g
Sodík
1442.2 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se Vám také líbit...
Kuřecí prsa v bylinkovo-citrónové omáčce s rýží
45min
Pečené kuře v ciderové marinádě s pečenou zeleninou
1hod. 45min
Hovězí stew na pivu s knedlíky s čedarem a petrželí
1hod. 55min
Horní kuřecí stehna pečená na zelí
1hod. 10min
Restovaný ananas (400 gramů)
20min
Dlouho tažený vývar s low carb játrovými knedlíčky
8hod. 30min
Guláš z vepřové panenky
40min
Obláčková pečená vejce
20min
Vepřové v mrkvi
2hod.
Nadýchaný pomerančový chlebíček s jogurtem
1hod.
Špagety s tomatovou omáčkou a houbami
25min
Špagety all`arrabbiata - z jednoho hrnce (TM7)
30min