Zařízení & příslušenství
Rýže s restovaným vepřovým masem a paprikou
Příprava 20min
Celkový 1hod.
2 porce
Suroviny
-
extra panenského olivového oleje20 gramů
-
vepřového ramínka, bez kosti na kousky (2–3 cm)200 - 250 gramů
-
bílého vína60 gramů
-
olivového oleje20 gramů
-
cibule na kousky (2–3 cm)75 gramů
-
červené papriky na kousky (2–3 cm)40 gramů
-
zelené papriky na kousky (2–3 cm)40 gramů
-
stroužek česneku½ - 1
-
mleté papriky½ - 1 vrchovatá čajová lžička
-
masového bujónu (kostka bujónu pro 0,5 l)½
-
bílé krátkozrnné rýže150 gramů
-
vody240 gramů
-
soli½ čajové lžičky
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
741 kcal /
3102 kJ
Protein
30.6 g
Tuk
34.9 g
Sacharidy
68.5 g
Vláknina
1.8 g
Nasycený tuk
8 g
Sodík
1442.2 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Vykouzlíme zázraky z obyčejných věcí
31 recept
Česká republika
Česká republika