Zařízení & příslušenství
Bezlepkový chléb z domácí rýžové a sójové mouky
Příprava 5min.
Celkový 3hod. 20min.
635 gramů
Suroviny
Rýžová mouka
-
600 gramů Basmati rýže600 gramů dlouhozrnné rýže
Sójová mouka
-
600 gramů sušených sójových bobů
Chléb
-
400 gramů vody plus extra na pokropení
-
10 gramů čerstvého droždí bezlepkového
-
15 gramů psyllia
-
50 gramů kukuřičné mouky
-
1 čajová lžička soli
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 100 gramů
Sodík
380.3 mg
Protein
17.8 g
Kalorie
2056.3 kJ /
491.5 kcal
Tuk
5.6 g
Vláknina
8.6 g
Nasycený tuk
0.9 g
Sacharidy
92.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Všichni jsme jedineční - Manifesto
24 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Obrácený koláč s ananasem a kandovanými třešněmi
Žádné hodnocení
Kokosová panna cotta s karamelizovaným pomerančem
3hod.
Mátová marináda se sirupem z granátového jablka
5min.
Hummus
5min.
Pikantní kořeněná granola
1hod. 35min.
Veganské vafle s kokosovou šlehačkou
55min.
Mandlové cihličky s olivami
Žádné hodnocení
Veganská zakysaná smetana
10hod. 15min.
Rybí hamburger s okurkovou omáčkou
20min.
Višňové cookies s kokosem
35min.
Krémový dip z fety
5min.
Letní zeleninová pizza (bezlepková)
1hod. 50min.