Bezlepkový chléb z domácí rýžové a sójové mouky

Žádné hodnocení
Příprava 5min
Celkový 3hod. 20min
635 gramů

Suroviny

Rýžová mouka
  • dlouhozrnné rýže
    600 gramů
    600 gramů Basmati rýže
Sójová mouka
  • sušených sójových bobů
    600 gramů
Chléb
  • vody plus extra na pokropení
    400 gramů
  • čerstvého droždí bezlepkového
    10 gramů
  • psyllia
    15 gramů
  • kukuřičné mouky
    50 gramů
  • soli
    1 čajová lžička

Nutriční hodnoty na 100 gramů

Kalorie 491.5 kcal / 2056.3 kJ
Protein 17.8 g
Tuk 5.6 g
Sacharidy 92.6 g
Vláknina 8.6 g
Nasycený tuk 0.9 g
Sodík 380.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...

Zobrazit vše