Bezlepkový chléb z domácí rýžové a sójové mouky

Žádné hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 3hod. 20min.
635 gramů

Suroviny

Rýžová mouka
  • 600 gramů dlouhozrnné rýže
    600 gramů Basmati rýže
Sójová mouka
  • 600 gramů sušených sójových bobů
Chléb
  • 400 gramů vody plus extra na pokropení
  • 10 gramů čerstvého droždí bezlepkového
  • 15 gramů psyllia
  • 50 gramů kukuřičné mouky
  • 1 čajová lžička soli

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 100 gramů

Sodík 380.3 mg
Protein 17.8 g
Kalorie 2056.3 kJ / 491.5 kcal
Tuk 5.6 g
Vláknina 8.6 g
Nasycený tuk 0.9 g
Sacharidy 92.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...