
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 søde kartofler medium (ca. 350 g hver), med skræl, skyllet under rindende vand
- 900 g vand
- 1 fed hvidløg
- 20 g olivenolie
- 10 g citronsaft, friskpresset
- 1 tsk sennep
- ¼ tsk salt
- 1 knivspids sort peber, stødt
- 200 g cherrytomater skåret i halve
- 30 g sorte oliven, udstenede
- 100 g babyspinat, frisk
- salt
- sort peber, stødt
- rosmarin, tørret
- mixede krydderier gerne med tørret tomat
- 4 æg
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 683 kcal / 2858 kJ
- Protein
- 23 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 34 g
- Vláknina
- 10 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Sodík
- 1151 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Svampebolognese med courgette-nudler
Pas d’évaluation
Græskartærte
Pas d’évaluation
Tortilla med courgette og falafler
Pas d’évaluation
Valnøddefrikadeller med salsa og majs
Pas d’évaluation
Spicy aubergine med bulgur
Pas d’évaluation
Grøntsagskarry med blomkålcouscous
Pas d’évaluation
Linse- og kikærteburger med tahindressing
Pas d’évaluation
Vegetarlasagne
Pas d’évaluation
Bagt mac and cheese med grøntsager
Pas d’évaluation
Galette med ost og tofudressing
Pas d’évaluation
Quesadillas med chilichutney
Pas d’évaluation
Salat med sobanudler og tofu
Pas d’évaluation