Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g de lait entier, et 2 c. à soupe
- 5 g de levure boulangère sèche
- 30 g de sucre en poudre
- 300 g de farine T65, et un peu pour fariner
- 3 g de sel
- 1 œuf
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 60 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 80 g de pépites de chocolat blanc
- 50 g d'amandes décortiquées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1716 kJ / 408 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 72 g
- Tuk
- 29 g
Alternativní recepty
Babka aux myrtilles
4h 50min
Brioche tressée de Noël
1h 45min
Baguette viennoise
2h 30min
Petites gâches au chocolat au lait
15h 10 min
Petits pains aux figues
3 Std. 40 Min
Hot cross buns, brioches de Pâques
3h 20min
Buns à la cannelle
5h
Brioche extra crémeuse
2h 15 min.
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7h 5 min
Viennoises au chocolat
2 godz. 50 min
Brioche de Jeanne
4 Std. 15 Min
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min