
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bao-boller
- 50 g ristede peanuts, saltede
- 550 g vand
- 35 g rapsolie plus ekstra til smøring
- 1 ½ tsk tørgær pulver
- 20 - 25 g sukker
- 420 g hvedemel plus et ekstra beløb til aftørring af bordpladen
- ½ tsk bagepulver
- ¼ tsk salt
- rapsolie til at pensle bao med
Kalkun
- 2 fed hvidløg
- 5 - 6 kviste koriander, frisk plus ekstra til dekoration
- 120 - 125 g teriyaki sauce
- ¼ - ½ tsk rød chili, frisk
- 10 g soyasauce
- 10 g sukker
- 500 g kalkunbrystfilet skåret i 4-5 cm tern
- forårsløg finthakket
- 1 - 2 rød chili, frisk skåret i 2 mm skiver
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 810 kcal / 3389 kJ
- Protein
- 45 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 100 g
- Vláknina
- 6 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Sodík
- 1589 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarteletter med kylling og asparges
1hod. 35min
Lun kylling- og kartoffelsalat
55min
Kylling garam masala
50min
Piri Piri kylling med salat
Žádné hodnocení
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Žádné hodnocení
Provencalsk kylling
Žádné hodnocení
Steak au Poivre (peberbøf)
Žádné hodnocení
Oksekødskofta med feta
Žádné hodnocení
Kaloriefattig lasagne
Žádné hodnocení
Bahn mi med kylling
Žádné hodnocení
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Žádné hodnocení
Chiang Mai nudler
25min