Zařízení & příslušenství
Spejlæg med blomkål og kartofler (2500 kcal)
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 portioner
Suroviny
-
smør skåret i stykker60 - 100 g
-
rasp (se tip)30 - 50 g
-
vand500 g
-
kartoffel skåret i 3 cm stykker700 g
-
blomkål opdelt i små buketter400 - 500 g
-
æg4 - 8
-
salt
-
sort peber, stødt
-
vegetabilsk olie til smøring af Varomaen
-
dild, frisk hakket, til pynt
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
162 mg
Protein
13 g
Kalorie
1474 kJ /
352 kcal
Tuk
16 g
Vláknina
6 g
Nasycený tuk
8 g
Sacharidy
43 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Madplan: onsdag
16 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Svampebolognese med courgette-nudler
Žádné hodnocení
Græskartærte
Žádné hodnocení
Tortilla med courgette og falafler
25hod. 30min.
Valnøddefrikadeller med salsa og majs
Žádné hodnocení
Spicy aubergine med bulgur
Žádné hodnocení
Grøntsagskarry med blomkålcouscous
Žádné hodnocení
Linse- og kikærteburger med tahindressing
Žádné hodnocení
Vegetarlasagne
Žádné hodnocení
Bagt mac and cheese med grøntsager
Žádné hodnocení
Galette med ost og tofudressing
Žádné hodnocení
Quesadillas med chilichutney
Žádné hodnocení
Salat med sobanudler og tofu
Žádné hodnocení