Papilotter med vilde ris og estragonsauce (2200 kcal)

Papilotter med vilde ris og estragonsauce (2200 kcal)

5.0 1 rating
Příprava 25min.
Celkový 55min.
4 portioner

Suroviny

  • estragon, frisk kun blade (se variant)
    30 g
  • kyllingebryst, uden skind skåret i 2-3 cm tern
    400 g
  • citronsaft, friskpresset
    20 g
  • salt til at drysse på kyllingen
  • sort peber, stødt til at drysse på kyllingen
  • blandede grøntsager (fx broccolibuketter, peberfrugter, gulerødder, fennikel, kålrabi), skåret i 2 cm stykker
    400 g
  • fennikelfrø, tørret (volitelně)
    1 tsk
  • olivenolie
    2 spsk
  • vand
    1200 g
  • grøntsagsbouillon
    1 tsk
    1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)
  • vilde ris
    250 g
  • mælk
    200 g
  • hvedemel
    30 g
  • smør
    20 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 889 mg
Protein 39 g
Kalorie 2390 kJ / 571 kcal
Tuk 17 g
Vláknina 8 g
Nasycený tuk 6 g
Sacharidy 69 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše