Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Agar - namáčení
- 450 gramů vody, teplé
- 1 ½ čajové lžičky agar-agaru, cca 5 gramů
Korpus
- 200 gramů mandlí, neloupaných
- 300 gramů rozinek
- 1 čajová lžička skořice, mleté
- 1000 gramů jablek, bez jádřinců, na osminky, se slupkou
- 10 gramů zázvoru oloupaného, nakrájeného na plátky přes vlákno
- 6 polévkových lžic psyllia
- 15 - 30 gramů kakaa, nepraženého
Agar - dokončení
- 300 gramů ovoce, čerstvého, dle sezónní nabídky
- citrónová šťáva, z ½ citrónu
-
2
polévkové lžíce agávového sirupu
nebo 2 - 3 polévkové lžíce medu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 991 kJ / 236 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 33.89 g
- Tuk
- 9.98 g
- Vláknina
- 11.56 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
RAW kokosoví šneci
12 godz. 20 min
Pastelera de choclo (kukuřičný nákyp)
Žádné hodnocení
Letní zeleninová pizza (bezlepková)
1 godz. 50 min
Sezamové pralinky s pumpernicklem
Žádné hodnocení
Čokoládový quinoa dort s polevou z arašídového másla
2h 10min
Zeleninové kari s rýží
1h
Salát z červené čočky s uzeným pstruhem
40min
Sezamové pesto
10min
Dal makhani
13h 20min
Majonéza z červené čočky
11h 15min
Chilli con soya
45 Min
Sezamový med
10min