RAW jablečný koláč s agarem

RAW jablečný koláč s agarem

5.0 2 hodnocení
Příprava 35min
Celkový 1hod. 10min
12 porcí

Suroviny

Agar - namáčení
  • vody teplé
    450 gramů
  • agar-agaru cca 5 gramů
    1 ½ čajové lžičky
Korpus
  • mandlí neloupaných
    200 gramů
  • rozinek
    300 gramů
  • skořice, mleté
    1 čajová lžička
  • jablek bez jádřinců, na osminky, se slupkou
    1000 gramů
  • zázvoru oloupaného, nakrájeného na plátky přes vlákno
    10 gramů
  • psyllia
    6 polévkových lžic
  • kakaa nepraženého
    15 - 30 gramů
Agar - dokončení
  • ovoce čerstvého, dle sezónní nabídky
    300 gramů
  • citrónová šťáva z ½ citrónu
  • agávového sirupu
    2 polévkové lžíce
    2 - 3 polévkové lžíce medu

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 236 kcal / 991 kJ
Protein 5.2 g
Tuk 9.98 g
Sacharidy 33.89 g
Vláknina 11.56 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...