Zařízení & příslušenství
RAW jablečný koláč s agarem
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 10min.
12 porcí
Suroviny
Agar - namáčení
-
450 gramů vody teplé
-
1 ½ čajové lžičky agar-agaru cca 5 gramů
Korpus
-
200 gramů mandlí neloupaných
-
300 gramů rozinek
-
1 čajová lžička skořice, mleté
-
1000 gramů jablek bez jádřinců, na osminky, se slupkou
-
10 gramů zázvoru oloupaného, nakrájeného na plátky přes vlákno
-
6 polévkových lžic psyllia
-
15 - 30 gramů kakaa nepraženého
Agar - dokončení
-
300 gramů ovoce čerstvého, dle sezónní nabídky
-
citrónová šťáva z ½ citrónu
-
2 - 3 polévkové lžíce medu2 polévkové lžíce agávového sirupu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
5.2 g
Kalorie
991 kJ /
236 kcal
Tuk
9.98 g
Vláknina
11.56 g
Sacharidy
33.89 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Raw dezerty
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Fazolové placičky
10hod. 30min.
Vejce ve falafelu s jogurtovou omáčkou
50min.
Salát romanesco
1hod. 45min.
Kukuřičný chléb
1hod. 5min.
Dortíky pečené ve vaječné skořápce
1hod. 10min.
RAW sushi se zázvorovou omáčkou
8hod. 30min.
Triple RAW Tiramisu
4hod. 30min.
RAW papriky plněné směsí zeleniny a semínek
5min.
Pohankovo-datlové kuličky
24hod. 20min.
RAW pomerančový dort s mandlemi
1hod. 40min.
Krekry s konopným semínkem a kyselým zelím
1hod.
RAW medové mandlové mléko
8hod. 40min.