RAW jablečný koláč s agarem
TM5 TM6

RAW jablečný koláč s agarem

5.0 (2 hodnocení)

Suroviny

Agar - namáčení

  • 450 gramů vody, teplé
  • 1 ½ čajové lžičky agar-agaru, cca 5 gramů

Korpus

  • 200 gramů mandlí, neloupaných
  • 300 gramů rozinek
  • 1 čajová lžička skořice, mleté
  • 1000 gramů jablek, bez jádřinců, na osminky, se slupkou
  • 10 gramů zázvoru oloupaného, nakrájeného na plátky přes vlákno
  • 6 polévkových lžic psyllia
  • 15 - 30 gramů kakaa, nepraženého

Agar - dokončení

  • 300 gramů ovoce, čerstvého, dle sezónní nabídky
  • citrónová šťáva, z ½ citrónu
  • 2 polévkové lžíce agávového sirupu
    nebo 2 - 3 polévkové lžíce medu

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
991 kJ / 236 kcal
Protein
5.2 g
Sacharidy
33.89 g
Tuk
9.98 g
Vláknina
11.56 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty