Zařízení & příslušenství
RAW jablečný koláč s agarem
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 10min.
12 porcí
Suroviny
Agar - namáčení
-
450 gramů vody teplé
-
1 ½ čajové lžičky agar-agaru cca 5 gramů
Korpus
-
200 gramů mandlí neloupaných
-
300 gramů rozinek
-
1 čajová lžička skořice, mleté
-
1000 gramů jablek bez jádřinců, na osminky, se slupkou
-
10 gramů zázvoru oloupaného, nakrájeného na plátky přes vlákno
-
6 polévkových lžic psyllia
-
15 - 30 gramů kakaa nepraženého
Agar - dokončení
-
300 gramů ovoce čerstvého, dle sezónní nabídky
-
citrónová šťáva z ½ citrónu
-
2 - 3 polévkové lžíce medu2 polévkové lžíce agávového sirupu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
5.2 g
Kalorie
991 kJ /
236 kcal
Tuk
9.98 g
Vláknina
11.56 g
Sacharidy
33.89 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Raw dezerty
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Závin s červeným zelím a hruškami
2hod. 40min.
Špenátové knedlíky na rajčatovém ragú
1hod.
Pomalu vařené meruňkovo-rýžové brûlée
5hod. 35min.
Vanilkový kešu jogurt
16hod.
Malinový dacquoise
2hod.
Sýrové rolky á la Fornetti
45min.
Mini flan cake v páře
2hod. 40min.
RAW pomerančový dort s mandlemi
1hod. 40min.
Hrušky v páře s kořeněnou čokoládovou polevou
40min.
RAW medové mandlové mléko
8hod. 40min.
Čokoládový RAW dort s banány
1hod. 20min.
RAW čokoládové kuličky
30min.