Spejlæg og blomkål med kartofler (1500 kcal)

Spejlæg og blomkål med kartofler (1500 kcal)

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 portioner

Suroviny

  • smør skåret i mindre stykker
    60 - 100 g
  • rasp (se tip)
    30 - 50 g
  • vand
    500 g
  • kartofler skåret i 3 cm stykker
    700 g
  • blomkål opdelt i små buketter
    400 - 500 g
  • æg
    4 - 8
  • salt til tilsmagning
  • sort peber, stødt til tilsmagning
  • vegetabilsk olie til smøring
  • dild, frisk hakket, til servering

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 250 mg
Protein 18 g
Kalorie 1976 kJ / 472 kcal
Tuk 26 g
Vláknina 6 g
Nasycený tuk 13 g
Sacharidy 44 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše