Zuppa di merluzzo con spinaci

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 70 g di cipolla tagliata in quarti
  • 1 spicchio di aglio
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 1000 g di brodo di pesce
    1000 g di acqua calda (non bollente), + 2 cucchiaini di dado per brodo di pesce
  • 500 g di patate pelate e a cubetti (3 cm)
  • 150 g di spinaci freschi in foglia tritati grossolanamente
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino di Ras el Hanout (miscela di spezie marocchina)
  • 500 g di filetti di merluzzo a cubetti (4 cm)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1192.6 mg
Protein 31.2 g
Kalorie 1267.5 kJ / 302.9 kcal
Tuk 7.7 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 1.1 g
Sacharidy 26.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...