
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Zwiebeln geviertelt
- 2 Knoblauchzehen
- 1 EL Sonnenblumenöl
- 600 g Suppengemüse (z.B. Karotten, Lauch, und Sellerie), in Stücken
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1500 g Wasser
- 60 - 80 g Sojasauce nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 39.8 kcal / 166.6 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 1.4 g
- Sacharidy
- 5.1 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Sodík
- 557.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fondue Chinoise Saucen 4 in 1
45min
Erlebniskochen
2hod.
Poulet-Curry-Salat (2 Portionen)
30min
Bündner Gerstensuppe
1hod. 15min
Gemüsebouillonpulver
5hod.
Currysauce
5min
Poulet aus dem Ofen mit Gemüse und Kartoffeln
1hod. 15min
Pouletschenkel en escabeche aus dem Ofen
1hod.
Currysauce
10min
Poulet-Stroganoff
50min
Panang-Curry
45min
Kartoffelstock nature
55min