Zařízení & příslušenství
Gemüsebouillon für Fondue Chinoise
Příprava 15min.
Celkový 45min.
1000 g
Suroviny
-
Zwiebeln geviertelt80 g
-
Knoblauchzehen2
-
Sonnenblumenöl1 EL
-
Suppengemüse (z.B. Karotten, Lauch, und Sellerie), in Stücken600 g
-
Lorbeerblatt, getrocknet1
-
Wasser1500 g
-
Sojasauce nach Geschmack60 - 80 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 100 g
Sodík
557.3 mg
Protein
2 g
Kalorie
166.6 kJ /
39.8 kcal
Tuk
1.4 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
0.2 g
Sacharidy
5.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Fondue Chinoise
9 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Papet vaudois (Waadtländer Laucheintopf)
55min.
Rüeblisalat mit Joghurtsauce
10min.
Wurst-Käse Salat
25min.
Wurst-Käse Salat (TM5)
25min.
Poulet-Curry-Salat (2 Portionen)
30min.
Schweinshalssteak mit Knoblauch-Tomaten-Butter
1hod.
Fondue Chinoise Saucen 4 in 1
45min.
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1hod. 10min.
Bündner Capuns
35min.
Bündner-Spätzli
45min.
Kartoffelstock nature
55min.
Munder Safranrisotto
45min.