Zařízení & příslušenství
韓式馬鈴薯排骨鍋
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
4 人份
Suroviny
-
排骨 大塊帶肉,泡水30分鐘去除雜味,瀝乾600 克
-
大白菜400 克
-
蒜頭11 克
-
白芝麻 (詳見要訣)8 克
-
韓國辣椒粉 (粗)10 克
-
韓國辣椒醬15 克
-
魚露15 克
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
水1350 克
-
薑 切片7 克
-
乾香菇 洗淨2 朵
-
青蔥 切段25 克
-
韓式大醬20 克
-
馬鈴薯 對切半2 顆
-
黃豆芽100 克
-
金針菇1 包
-
白飯
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
872.3 mg
Protein
33.9 g
Kalorie
2514.7 kJ /
601 kcal
Tuk
39 g
Vláknina
5.3 g
Nasycený tuk
11.9 g
Sacharidy
31.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
五星鍋物
5 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan