綠咖哩牛肉
TM6 TM5 TM31

綠咖哩牛肉

4.0 ( 1 hodnocení )

Suroviny

  • 300 克 牛肉片
  • 2 茶匙 蠔油
  • 1 ½ 茶匙 糖
  • 2 茶匙 香油
  • 2 大匙 泰式綠咖哩醬
  • 1 大匙 油
  • 400 克 椰奶
  • 5 片 檸檬葉
  • 130 克 泰國茄子 切長條
  • 100 克 泰國四季豆 切小段
  • 2 根. 新鮮紅辣椒 斜切
  • 30 片 新鮮九層塔 取葉子
  • 1 大匙 魚露
  • 3 大匙 牛奶

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
359 kcal / 1503 kJ
Protein
20.01 g
Tuk
26.259 g
Sacharidy
10.713 g
Vláknina
2.173 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty