Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 克 牛肉片
- 2 茶匙 蠔油
- 1 ½ 茶匙 糖
- 2 茶匙 香油
- 2 大匙 泰式綠咖哩醬
- 1 大匙 油
- 400 克 椰奶
- 5 片 檸檬葉
- 130 克 泰國茄子, 切長條
- 100 克 泰國四季豆, 切小段
- 2 根. 新鮮紅辣椒, 斜切
- 30 片 新鮮九層塔, 取葉子
- 1 大匙 魚露
- 3 大匙 牛奶
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1503 kJ / 359 kcal
- Protein
- 20.01 g
- Sacharidy
- 10.713 g
- Tuk
- 26.259 g
- Vláknina
- 2.173 g