Zařízení & příslušenství
綠咖哩牛肉
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
牛肉片300 克
-
蠔油2 茶匙
-
糖1 ½ 茶匙
-
香油2 茶匙
-
泰式綠咖哩醬2 大匙
-
油1 大匙
-
椰奶400 克
-
檸檬葉5 片
-
泰國茄子 切長條130 克
-
泰國四季豆 切小段100 克
-
新鮮紅辣椒 斜切2 根.
-
新鮮九層塔 取葉子30 片
-
魚露1 大匙
-
牛奶3 大匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
20.01 g
Kalorie
1503 kJ /
359 kcal
Tuk
26.259 g
Vláknina
2.173 g
Sacharidy
10.713 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
東南亞風味在我家
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan