Béarnaise Sauce
TM6

Béarnaise Sauce

3.7 (6 hodnocení)

Suroviny

  • 4 - 5 sprigs fresh tarragon, leaves only (reserve stems)
  • 3 oz shallots, halved
  • 3 oz white wine vinegar
  • 6 ½ oz unsalted butter, in pieces
  • 4 egg yolks, from large eggs
  • ½ - 1 tsp salt
  • 2 pinches ground black pepper

Nutriční hodnoty
na 9 oz
Kalorie
6778 kJ / 1620 kcal
Protein
15 g
Sacharidy
18 g
Tuk
168 g
Nasycený tuk
101 g
Vláknina
3 g
Sodík
1814 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty