Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 sprigs fresh tarragon, leaves only (reserve stems)
- 3 oz shallots, halved
- 3 oz white wine vinegar
- 6 ½ oz unsalted butter, in pieces
- 4 egg yolks, from large eggs
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 9 oz
- Kalorie
- 6778 kJ / 1620 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 168 g
- Nasycený tuk
- 101 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 1814 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1h 30min
Chocolate Orange Mousse
2 Std. 20 Min
Hollandaise Sauce
15min
Béarnaise sauce
20 Min
Béarnaise Sauce
20 Min
Béarnaise Sauce
15min
Bordelaise Sauce
55min
Beurre Blanc
20 Min
Béarnaise sauce
15min
Ham and Béchamel Croquettes
9h 50min
Whisked Egg Whites
5 Min
Classic Swiss Fondue
15min