Béarnaise Sauce

Béarnaise Sauce

3.7 6 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 20min.
9 oz

Suroviny

  • fresh tarragon leaves only (reserve stems)
    4 - 5 sprigs
  • shallots halved
    3 oz
  • white wine vinegar
    3 oz
  • unsalted butter in pieces
    6 ½ oz
  • egg yolks from large eggs
    4
  • salt
    ½ - 1 tsp
  • ground black pepper
    2 pinches

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 9 oz

Sodík 1814 mg
Protein 15 g
Kalorie 6778 kJ / 1620 kcal
Tuk 168 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 101 g
Sacharidy 18 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...