Béarnaise Sauce

Béarnaise Sauce

3.7 6 hodnocení
Příprava 5min
Celkový 20min
9 oz

Suroviny

  • fresh tarragon leaves only (reserve stems)
    4 - 5 sprigs
  • shallots halved
    3 oz
  • white wine vinegar
    3 oz
  • unsalted butter in pieces
    6 ½ oz
  • egg yolks from large eggs
    4
  • salt
    ½ - 1 tsp
  • ground black pepper
    2 pinches

Nutriční hodnoty na 9 oz

Kalorie 1620 kcal / 6778 kJ
Protein 15 g
Tuk 168 g
Sacharidy 18 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 101 g
Sodík 1814 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...