Zařízení & příslušenství
Béarnaise Sauce
Příprava 5min.
Celkový 20min.
9 oz
Suroviny
-
fresh tarragon leaves only (reserve stems)4 - 5 sprigs
-
shallots halved3 oz
-
white wine vinegar3 oz
-
unsalted butter in pieces6 ½ oz
-
egg yolks from large eggs4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 9 oz
Sodík
1814 mg
Protein
15 g
Kalorie
6778 kJ /
1620 kcal
Tuk
168 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
101 g
Sacharidy
18 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Thickening with TM6
17 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Béarnaise sauce
15min.
Hollandaise Sauce
15min.
Béarnaise sauce
20min.
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15min.
Hollandaise Sauce
15min.
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15min.
Béarnaise Sauce
20min.
Hollandaise sauce
15min.
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min.
Beurre Blanc
20min.
Béarnaise sauce
15min.
Eggcellent Caesar Dressing
10min.