Gebackener Rosenkohl mit Kartoffelecken, Eiern und Senfsauce

4.6 160 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 55min.
3 Portionen

Suroviny

  • Rosenkohl große Köpfe ggf. halbiert
    550 - 600 g
  • Kartoffeln, vorwiegend festkochend klein bis mittelgroß, mit Schale, geviertelt
    600 g
  • Öl
    30 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Knoblauch, granuliert
    ¾ TL
  • Eier
    6
  • Wasser
    1200 g
  • Frischkäse
    100 g
  • Speisestärke
    25 g
  • Senf
    35 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 1659 mg
Protein 29 g
Kalorie 2703 kJ / 646 kcal
Tuk 34 g
Vláknina 12.9 g
Nasycený tuk 12 g
Sacharidy 62 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...