Reibekuchen-Tarte mit Spinatcreme und Lachs

Reibekuchen-Tarte mit Spinatcreme und Lachs

4.4 605 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 15min.
12 Stücke

Suroviny

Reibekuchen-Boden
  • Kartoffeln in Stücken
    350 g
  • Zwiebel (50 g), halbiert
    1
  • Ei
    1
  • Mehl
    30 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Muskat
    ¼ TL
Spinatcreme und Fertigstellung
  • Parmesan in Stücken
    100 g
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • Rahmspinat, TK in Pellets
    400 g
  • Crème fraîche
    200 g
  • Eier
    4
  • Salz
    ¾ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Zitronenschale fein gerieben
    ½ TL
  • Muskat
    ¼ TL
  • Lachsfilet, frisch, ohne Haut in Würfeln (ca. 1 cm)
    150 g
  • Sahne-Meerrettich
    20 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Stück

Sodík 426 mg
Protein 10 g
Kalorie 684 kJ / 163 kcal
Tuk 9 g
Vláknina 1.8 g
Nasycený tuk 4 g
Sacharidy 10 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...