Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Reibekuchen-Boden
- 350 g Kartoffeln, in Stücken
- 1 Zwiebel (50 g), halbiert
- 1 Ei
- 30 g Mehl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
Spinatcreme und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Rahmspinat, TK, in Pellets
- 200 g Crème fraîche
- 4 Eier
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Zitronenschale, fein gerieben
- ¼ TL Muskat
- 150 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 20 g Sahne-Meerrettich
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 684 kJ / 163 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 426 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gedeckte Waldpilz-Tarte
1h 45min
Dinkel-Pilz-Speck-Risotto mit pochiertem Ei
1h 20min
Kartoffel-Quiche
3 Std.
Spitzkohlquiche mit Bratwurstbällchen
1h 15min
Spinatpastete mit Ei
2h 30min
Rosenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Maronen
1h 30min
Garnelen-Knoblauch-Tarte
1h 45min
Trauben-Käse-Quiche mit Walnüssen
45min
Chicken Pot Pie
2h
Wirsing-Hackfleisch-Auflauf
1h 30min
Spargel-Zwiebelkuchen
1 Std. 10 Min
Elsbeths schnelle Schinken-Brokkoli-Torte
1h 15min