Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Reibekuchen-Boden
- 350 g Kartoffeln, in Stücken
- 1 Zwiebel (50 g), halbiert
- 1 Ei
- 30 g Mehl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
Spinatcreme und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Rahmspinat, TK, in Pellets
- 200 g Crème fraîche
- 4 Eier
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Zitronenschale, fein gerieben
- ¼ TL Muskat
- 150 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 20 g Sahne-Meerrettich
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 684 kJ / 163 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 426 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gedeckte Waldpilz-Tarte
1 Std. 45 Min
Herzhafte Filoteig-Muffins
1 Std.
Sauerkraut-Quiche mit Kasseler
1 Std. 30 Min
Kartoffel-Galette mit Schinken
1 Std. 10 Min
Garnelen-Knoblauch-Tarte
1 Std. 45 Min
Spargelquiche
1 Std. 15 Min
Spinatpastete mit Ei
2 godz. 30 min
Zucchini-Ricotta-Quiche mit Mandelblättchen
1 Std. 20 Min
Lachs-Spinat-Quiche
1 Std. 10 Min
Spitzkohlquiche mit Bratwurstbällchen
1 Std. 15 Min
Kartoffel-Lachs-Auflauf
1 Std. 40 Min
Wirsing-Hackfleisch-Auflauf
1 Std. 30 Min