Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de noisettes
- 145 g de sucre en poudre
- 110 g de farine de blé
- 75 g de beurre, en morceaux
- 1 jaune d'œuf
- 750 g de lait
- 90 g de sucre roux
- 310 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de bicarbonate de sodium
- farine, pour le plan de travail
- beurre, pour le moule
- 60 g de chocolat noir pâtissier
- 170 g de chocolat au lait pâtissier
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 3407.4 kJ / 814.4 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Sacharidy
- 83 g
- Tuk
- 50 g
- Nasycený tuk
- 29.1 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 127.6 mg
Alternativní recepty
Chocolat liégeois
4 godz. 30 min
Baguette farcie au chorizo
2 godz. 15 min
Macarons à la vanille
3h
Chocolat liégeois
12h 15 min
Tarte au saint-nectaire
50 min
Paniers de pommes de terre, œuf et bacon
40 Min
Cheesecake speculoos et caramel
2h 45min
Crème dessert aux noisettes
2 godz. 40 min
Financiers aux amandes
20 Min
Crème brûlée à la vanille
3h 45min
Flan sans pâte
6h
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min